Returer
Vi erbjuder fria returer i hela världen och 30 dagars öppet köp när du beställer från oss. Produkten skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning och alla lappar ska sitta kvar på plagget. Förstörda förpackningar och etiketter anses inte som godkända returer och då debiteras hela beloppet och varan skickas tillbaka till kund mot en kostnad av 90 kr. Kunden ansvarar själv för att returen når vårt lager. Vid nyttjande av öppet köp återbetalas hela summan för köpet när vi mottagit varan på vårt lager och fått den godkänd av personal. Våra hanteringstider för återbetalningar kan ta upp till två veckor. Öppet köp gäller inte på underkläder.
 
Vi skickar ut returfraktsedlar med alla försändelser. Dessa scannas kostnadsfritt in hos ombudet för respektive leveransmetod.

OBS! I samband med julförsäljningen erbjuder vi förlängt öppet köp till den 16 januari!

Hur gör jag en retur?
I alla paket vi skickar ut finns det en följesedel med returetikett på baksidan, vänligen fyll i denna vid retur och lägg i paketet.
Det finns också en returfraktsedel som du klistrat på paketet. Lämna sedan in paketet hos ombudet.
Om du har flera beställningar som du vill returnera, går detta jättebra att göra samtidigt med en och samma returfraktsedel. Var dock noga med att alla följesedlar som berör returnerade produkter finns med i paketet.
Vi granskar alla returer i vårt lager och är produkten godkänd får vi ett mejl om att din retur är mottagen, då återbetalar vi dig som kund. Detta kan i vissa fall ta upp till 2 veckor.

Vad räknas som underkläder?
Vi tar som ovan nämnt inte emot returer/byten på underkläder, detta av hygieniska skäl och att du som kund ska känna dig trygg med att denna vara är helt ny. Till underkläder räknas alla former av trosor och kalsonger.
Underställ, toppar och strumpor räknar vi inte som underkläder, utan dessa ska följa våra andra restriktioner.
Underställ och toppar, hel förpackning och en ren vara.
Strumpor, förpackningen ska va obruten och sitta fast på produkten.
Alla produkter granskas vid mottagande.
 
Byte
Vid byte av produkt, t.ex vid köp av fel storlek eller färg, lägg en ny order på färgen/storleken som du vill byta till i vår webbshop och använd den returfraktsedel vi skickade ut till dig tillsammans med ditt köp för att kostnadsfritt returnera produkten. Du ansvarar för att returen når vårt lager. Observera att bytesrätten ej omfattar underkläder. 
Vi krediterar din retur så fort vi fått den godkänd av lagret. Använder du även Klarna som betalmetod kan du anmäla din returnerade vara som retur i Klarna appen. Så skjuts din faktura upp automatiskt. 
 
Reklamation
Maila oss på claims@royk.com för att uppmärksamma oss på din reklamation. Vi skickar ut en förbetald returfraktsedel tillsammans med returanvisningar till dig. Meddela eventuell reklamation inom två månader från att felet upptäckts. Du har enligt lag reklamationsrätt på din vara i tre år förutsatt att felets ursprung kan åberopas säljaren inom sex månader från inköpstillfället. Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden (ARN).